Новітні методи збору та аналізу соціологічної інформації.Програма навчальної дисципліни - Кислова, О.М. (My University, 2016)
Метою викладання навчальної дисципліни є ознайомлення слухачів з новітніми тенденціями розвитку методології соціологічних досліджень та обговорення рис, що набувають традиційні підходи до аналізу соціологічної інформації в цифрову епоху. Основними завданнями вивчення дисципліни є теоретичні знання та практичні навички застосування класичних методів багатовимірної статистики та інтелектуального аналізу даних в аналізі соціологічної інформації, а також перспективи цифрової соціології, формування якої обумовлено викликами big data.
Keywords: Новітні методи збору та аналізу соціологічної інформації