Management of Financial Risks in the Organization (on the Example of Xiaomi Technology Co., LTD) - Du, Xiaolei (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2024)
The master’s thesis examines theoretical and practical aspects of financial risk management at an enterprise, based on the case of Xiaomi Technology Co.. The study explores the essence of financial risks and their impact on organizational performance, analyzes the company’s financial condition and profitability, and identifies key risk factors. Various analytical methods are applied to assess financial risks and determine their sources. The thesis proposes recommendations for optimizing financial risk management systems and improving enterprise efficiency. The findings can be applied in risk management practices across organizations.

У магістерській роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти управління фінансовими ризиками підприємства на прикладі Xiaomi Technology Co.. Розглянуто сутність фінансових ризиків та їх вплив на діяльність організації, проаналізовано фінансовий стан і прибутковість підприємства. Визначено основні чинники виникнення ризиків та проведено їх оцінку із застосуванням сучасних методів аналізу. Запропоновано рекомендації щодо оптимізації системи управління фінансовими ризиками та підвищення ефективності діяльності підприємства. Результати можуть бути використані в практиці управління ризиками на підприємствах.
Удосконалення системи управління персоналом на підприємстві (на прикладі компанії Millet Technology Co.)
Керівник роботи : Олексій Сергійович Корепанов, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразінська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; personnel management; управління персоналом; financial activities; менеджмент персоналу; financial risks; фінансові ризики; financial activity; фінансова діяльність