Геологічні пам’ятки природи Харківщини к об’єкти наукової діяльності - Космачова, М.В.; Kosmachova, M.V. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2009)
Розглянуто використання геологічних пам’яток природи Харківщини в наукових цілях. Scientific use of the Kharkiv region geological monuments was examined.
Geological monuments of Kharkiv region as the objects of the scientific activity
Keywords: геологічна пам’ятка природи; науковий туризм; охорона пам’яток природи; geological monument; scientific tourism; natural monuments protection