Розвиток міжнародної логістики в умовах глобальної нестабільності - Замша, Анастасія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення особливостей розвитку міжнародної логістичної діяльності в умовах нестабільності.
Керівник : Ревякін Георгій Володимирович, кандидат економічних наук, доцент кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; міжнародна логістична діяльність в сучасних умовах розвитку; міжнародна логістика; особливості розвитку міжнародної логістичної діяльності в кризових умовах сучасності; напрями подолання глобальних криз у міжнародній логістичній діяльності