Візантія стає ближчою, або Що під мантією у «Василевса»? - Пархоменко, М.В.; Хричов, С.О.; Шуліченко, А.Д. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2012)
У рецензії здійснено аналіз і оцінку інформаційного ресурсу «Василевс. Українська візантиністика», присвяченого історії Візантії і розвиткові візантиністики в Україні. В рецензии осуществлен анализ и оценка информационного ресурса «Василевс. Украинская византинистика», посвященного истории Византии и развитию византинистики в Украине. In a review carried out an analysis and assessment of an information resource «Basileus. Ukrainian Byzantine Studies», devoted to the history of Byzantium and the development of Byzantine Studies in Ukraine.
Keywords: сайт; блог; візантиністика; Василевс; Україна