A few words for the benefit of teaching effective writing in the university course of English - Сергєєва, О.А. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017, 2017)
Матеріали зі збірника "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
с. 168 у збірнику "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
Keywords: benefit of teaching; ability to communicate; communicative skills; human and electronic sources; writing; effective writing