Податкова політика зарубіжних країн в посткризовий період - Козулін, В. В. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
У статті проаналізовано податкову політику зарубіжних країн у посткризовий період та її вплив на економічний розвиток. Розглянуто основні інструменти фіскального регулювання й визначено тенденції зміни податкового навантаження в умовах кризи.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; податкова політика; фіскальне регулювання; економічна криза; податкові надходження; державні фінанси