Розвиток корпоративної соціальної відповідальності промислового підприємства - Пономаренко, Софія Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра полягає у дослідженні специфіки КСВ містоутворюючих підприємств та розробці інструментарію розвитку КСВ промислових підприємств. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є механізми реалізації КСВ на промислових підприємствах мономіст. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є економічні та управлінські відносини, виникаючі при реалізації КСВ містоутворюючими підприємствами.
Керівник наукової роботи: Пуртов Володимир Федорович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; корпоративна соціальна відповідальність промислового підприємства; КСВ промислових підприємств мономіста України; Державне підприємство «Східний гірничо-збагачувальний комбінат»