Міжнародна конкурентоспроможність національної економіки в умовах економічної інтеграції та лібералізації світогосподарських відносин - Гончаренко, Н.І. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2011)
У даній статті проведено дослідження особливостей міжнародної конкурентос-проможності національної економіки. Запропоновано механізм використання міжнародних конкурентних переваг національної економіки в умовах лібералі-зації світогосподарських відносин.
Keywords: конкурентоспроможність; національна економіка; лібералізація