Птуха, Катерина ОлександрівнаКущенко, Олена Іванівна2023-02-272023-02-272022https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/17755Заклад харчування при вищому навчальному закладі є важливою та невід’ємною частиною життя студентів. Від правильної організації роботи закладу харчування залежить не тільки здоров’я студентів, але і їх результативність навчання. В даній роботі проаналізовано основні критерії, що враховуються при створенні закладу харчування, а саме: місткість залу закладу харчування, основні цехи для приготування страв, режим роботи закладу харчування та привели прогнозовану кількість споживачів на добу та кількість страв для буфету та приготування у залі.ukзаклад харчування в корпусі економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразінаекономічний факультет ХНУ імені В.Н. КаразінаКаразінська школа бізнесусоціальний проект по реконструкції будівель по всій країні.Огієнко Іван, дизайнерреконструкція корпусу економічного факультету ХНУ імені В.Н. Каразінакультура харчування студентівзаклад харчуваннямісткість залуКількість студентів та професорсько-викладацького складу економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна станом на 2022 ріксередній відсоток завантаження залуобертання місця за годинузавантаження закладу харчуванняПортфоліо кафедри статистики, обліку та аудиту (Майбутній розвиток ідеї відкриття закладу харчування в корпусі економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна)Presentation