Оптимальні стратегії - Яблучанський, Микола Іванович; Яблучанський, Андрій Миколайович (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2023)
Книга для справжніх лікарів та вчених-медиків. Лікарі, які лікують пацієнта, але не хвороби. Вчених, які роблять наукові відкриття на здоровій філософській основі. Прочитаєте не без за-доволення та користі.
для справжніх лікарів і вчених-медиків
Keywords: принцип несуперечності здоров'я та хвороби; біологічні годинники; астрономічні годинники; соматичні хвороби; метеочутливість