Особливості розвитку логістичної інфраструктури Французької Республіки - Третяк, Віталій Дмитрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення особливостей та перспектив розвитку логістичної інфраструктури Французької Республіки.
Керівник : Шуба Марина Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; сутність та складові логістичної інфраструктури; роль інфраструктури у розвитку міжнародної логістики; логістична інфраструктура Французької Республіки