Formation of a Strategy for the Development of Rural Green Tourism - Hao, Wu (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
The paper examines theoretical, methodological, and practical aspects of rural (green) tourism development in Ukraine. It defines the essence, functions, and factors influencing its development, and analyzes the tourism potential and current state of the industry. The study summarizes international experience and proposes directions for improving the activities of tourism enterprises. The recommendations are aimed at enhancing the efficiency of the sector and supporting the development of rural areas.

У роботі досліджено теоретичні, методичні та практичні аспекти розвитку сільського (зеленого) туризму в Україні. Розкрито сутність, функції та фактори його розвитку, проаналізовано туристичний потенціал і сучасний стан галузі. Узагальнено світовий досвід розвитку сільського туризму та запропоновано напрями вдосконалення діяльності туристичних підприємств. Розроблені рекомендації спрямовані на підвищення ефективності функціонування галузі та розвиток сільських територій.
Формування стратегії для розвитку сільського зеленого туризму
Керівник роботи: Віталій Васильович Дячек, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразінська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; сільський зелений туризм; rural green tourism; travel company; туристична компанія; country market economy; ринкова економіка країни; socio-economic link; соціально-економічна ланка