Удосконалення структури управління інноваційним розвитком закладів охорони здоров’я (на прикладі КНП «МКБЛ №25» ХМР) - Коломенський, Владислав Миколайович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наукова новизна дослідження: знайшли подальшого розвитку питання удосконалення управління інноваційним розвитком медичних закладів на основі проєктного підходу. Практичне значення дослідження полягає у тому, що розроблена модель процесу управління інноваційним розвитком закладів охорони здоров’я реалізована в КНП «МКБЛ№ 25» ХМР.

Scientific novelty of the study: we found further development of the issue of improving the management of innovative development of medical institutions based on the project approach. The practical significance of the study lies in the fact that the developed model of the process of managing the innovative development of health care facilities was implemented in the KNP" City Clinical Hospital №25 "HMR.
Improving the management structure of innovative development of health care institutions (on the example of KNP" City Clinical Hospital №25 "HMR)
Керівник роботи: Бурбига Валентина Анатоліївна, кандидат історичних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; удосконалення; проєктний підхід; управління інноваційною роботою; лікарі; пацієнти; експертна оцінка; медичний заклад; інноваційна діяльність; інноваційна робота; medical institution; innovative activity; innovative work; expert evaluation; project approach; improvement; management of innovative work; doctors; patients