Розвиток логістичної інфраструктури Канади - Рожков, Данило Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є визначення сучасного стану логістичної інфраструктури Канади та визначення можливостей її подальшого розвитку в глобальних умовах.
Керівник : Ревякін Георгій Володимирович, кандидат економічних наук, доцент кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; логістична інфраструктура Канади; транспортна інфраструктура Канади; інформаційна та складська інфраструктура Канади