Словообрази на позначення часу в українській народній баладі: семантика та функціонування - Кудленко, М.С. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Кудленко Марія Сергіївна – студентка IV курсу філологічного факультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Калашник Ю. І.
Keywords: словообрази на позначення часу; українська народна балада; семантика