Бухгалтерський облік : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 073 «Менеджмент» [Електронний ресурс] - Польова, Тетяна Володимирівна; Polyova, Tetiana V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У конспекті лекцій представлено основний програмний матеріал з дисципліни «Бухгалтерський облік». Конспект складається з двох розділів, кожен з яких містить відповідну тематику. Матеріал навчальної розробки містить таблиці, рисунки, які пояснюють та уточнюють процеси виявлення, вимірювання, реєстрації, накопичення, узагальнення, зберігання інформації про діяльність підприємства для прийняття управлінських рішень користувачами. У кінці конспекту наведено посилання на інформаційні джерела. Конспект лекцій призначений для здобувачів вищої освіти першого рівня денної форми здобуття освіти спеціальності 073 «Менеджмент».

The lecture notes present the main programme material for the discipline Accounting. The lecture notes consist of two sections, each of which contains a relevant topic. The material of the educational development contains tables and figures that explain and clarify the processes of identifying, measuring, recording, accumulating, summarising, storing information about the activities of the enterprise for making management decisions by users. At the end of the lecture notes are links to information sources. The lecture notes are intended for first-level full-time students of the speciality 073 «Management».
Accounting : lecture notes for applicants for higher education of the first (bachelor's) level by specialty 073 «Management» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Informatics, computer and systems science; бухгалтерський облік; баланс; подвійний запис; кореспонденція рахунків; документація; інвентаризація; калькуляція; необоротні активи; запаси; грошові кошти; дебіторська заборгованість; власний капітал; зобов’язання; фінансові результати; accounting; balance sheet; double entry; account correspondence; documentation; inventory; costing; non-current assets; current assets; cash; receivables; equity; liabilities; financial results