Публічне управління XXI століття: нові виклики і трансформації в умовах війни : збірник наукових матеріалів XХІV Міжнародного наукового конгресу (24 травня 2024 р., м. Харків, Україна) [Eлектронний ресурс] - Бєлова, Людмила Олександрівна; Дзюндзюк, В'ячеслав Борисович; Бульба, Володимир Григорович; Єлагін, Віктор Павлович; Латинін, Микола Анатолійович; Мартиненко, Василь Миколайович; Статівка, Наталія Валеріївна; Belova, Liudmyla Oleksandrivna; Dziundziuk, Viacheslav Borysovych; Bulba, Volodymyr Hryhorovych; Elagin, Viktor Pavlovich; Latinin, Mykola Anatoliyovich; et al. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У збірнику наукових матеріалів, представлених до XХІV Міжнародного наукового конгресу “Публічне управління XXI століття: нові виклики і трансформації в умовах війни”, висвітлено підходи й основні напрями досліджень публічної політики та управління в умовах гібридних загроз; визначено роль публічного врядування та менеджменту економічних і цифрових трансформацій суспільства; розроблено пропозицій щодо підвищення ефективності розвитку системи публічного управління та публічної служби в контексті викликів, породжених війною, розглянуто сучасні методики підготовка публічних інтелектуалів в умовах гібридних загроз та інноваційні форми навчання у системі підвищення кваліфікації публічних службовців в умовах воєнного стану. Політичні, соціальні та економічні аспекти – це Європейський вимір української державної політики.

The collection of scientific materials presented to the XXIV International Scientific Congress "Public Administration of the XXI Century: New Challenges and Transformations in the Context of War" highlights the approaches and main directions of research on public policy and management in the context of hybrid threats; defines the role of public governance and management of economic and digital transformations of society; develops proposals to improve the efficiency of the development of the public administration and public service system in the context of challenges posed by the war, considers modern methods of Political, social and economic aspects are the European dimension of Ukrainian state policy.
Public Administration of the XXI Century: new challenges and transformations in the context of war collected of scientific materials of the XХIVth International scientific congress (24 May 2024, Kharkiv, Ukraine) [Electronic vision]
Keywords: SOCIAL SCIENCES; публічна політика; гібридні загрози; менеджменту економічних і цифрових трансформацій; Європейський вимір; нові виклики і трансформації в умовах війни; public policy; hybrid threats; management of economic and digital transformations; European dimension; new challenges and transformations in the context of war