Удосконалення управління розвитком персоналу організації - Єременко, Ольга Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління розвитком персоналу стоматологічної клініки «Black&White».
Керівник наукової роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; управління розвитком персоналу; розвиток персоналу стоматологічної клініки; удосконалення системи управління; навчання працівників