Інтернет-комунікації під час війни: соціологічний аналіз українського досвіду 2022-2023 років - Клімова, Поліна Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Робота присвячена дослідженню ролі інтернет-комунікацій під час війни в Україні в 2022-2023 роках. В умовах військових конфліктів інтернет став основним джерелом інформації та засобом для підтримки соціальних і професійних зв'язків. Метою дослідження є аналіз впливу інтернет-комунікацій на українське суспільство, а також виявлення ефективних стратегій і технологій для підвищення їхньої ефективності в умовах кризи.

This thesis explores the role of internet communications during the war in Ukraine in 2022-2023. In the context of military conflicts, the internet has become a primary source of information and a means for maintaining social and professional connections. The aim of the research is to analyze the impact of internet communications on Ukrainian society and identify effective strategies and technologies to enhance their efficiency in crisis conditions.
Керівник: Волянська Олена Володимирівна, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; інтернет-комунікації; військовий конфлікт; дезінформація; психологічна підтримка; internet communication; military conflict; disinformation; psychological support