Організація та методика обліку і аудиту основних засобів підприємства - Бухарінова, Інна Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
За останнє десятиліття вітчизняні підприємствастикнулися з різними випробуваннями, такими як перехід на міжнародні стандартиобліку на фоні активної євроінтеграції, нестабільна політична ситуація та карантинніобмеження. Український бізнес сьогодні потребує стабільної та чіткої системи обліку. Перехід до європейських принципів управління економікою сприяє розвитку новихпідходів до бухгалтерського обліку, зокрема обліку основних засобів. Мета дослідження: розгляд основних питань відносно стану вітчизняного обліку основних засобів в сучасному бізнес середовищі. Предмет дослідження: теоретичні та практичні питання організації та методики обліку і аудиту основних засобів на Філії «Панютинський вагоноремонтний завод» АТ «Українська залізниця». Об’єкт дослідження: процес формування системи обліку і аудиту основних засобів на Філії «Панютинський вагоноремонтний завод» АТ «Українська залізниця».
Organization and methodology of accounting and auditing of the company's fixed assets
Керівник: Косата Інна Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; основні засоби підприємства; fixed assets of the enterprise; аудит; audit; бухгалтерський облік; accounting