Організаційно-проєктні рішення кафе формату Dark Kitchen у м. Харків - Корепанова, Дар`я Фредівна; Korepanova, D. F. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Роботу присвячено розробці організаційно-проєктних рішень кафе формату Dark Kitchen у м. Харків. Проаналізовано формати закладів ресторанного господарства, дано характеристику формату Dark Kitchen. На основі проведеного аналізу описано концепцію кафе, здійснено організаційно проєктні розрахунки. Дано оцінку економічній ефективності запропонованих рішень.

The work was devoted to the development of organizational and project solutions for a Dark Kitchen cafe in Kharkiv. The formats of restaurant establishments were analyzed, the Dark Kitchen format was characterized. Based on the analysis, the concept of the cafe was described, organizational and project calculations were carried out. The economic efficiency of the proposed solutions was estimated.
Organizational and design solutions for a Dark Kitchen cafe in Kharkiv
Керівник: Гревцева Наталія В’ячеславівна, кандидат технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; формат закладу; Dark Kitchen; організаційно-проєктні розрахунки; меню; економічна ефективність; restaurant format; organizational and project calculations; menu; economic efficiency