Політичне рішення в системі багаторівневого управління - Вінникова, Н.А. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2010)
У межах статті досліджується процесуальний аспект ухвалення рішень в Європейському Союзі. Увагу приділено виявленню чинників, що впливають на процедуру вироблення політичних рішень в системі загальноєвропейського врядування. На основі використання концепції багаторівневого управління, в якості базового методологічного підходу, представлена спроба розробки дослідницької моделі для аналізу процесу творення рішень в Європейському Союзі.
Keywords: політичне рішення; Європейський Союз; багаторівневе управління