120 років від дня народження Уласа Самчука - Азаренкова, Олександра; Azarenkova, Oleksandra (Харків : Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2025)
Віртуальна виставка присвячена видатному українському письменнику, журналісту, публіцисту та громадському діячеві Уласу Олексійовичу Самчуку. Його творчість і діяльність - важлива частина культурної спадщини України.
На виставці представлені прижиттєві видання автора
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; українськи письменники; українська література; українська література ХХ сторіччя