Сталінські кадри. – 1956, 14 квітня. – № 15 (850) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1956)
Рік видання ХХ.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; Центральна наукова бібліотека; університетська бібліотека; читальний зал; Кобцева В., співробітниця Московського будинку моделей; Весняні моди; мода