Україна в системі світогосподарських зв'язків - Григорова-Беренда, Л.І. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2011)
Видання містить програму навчальної дисципліни, плани семінарських та практичних занять, методичні вказівки до самостійної роботи студентів, питання до підсумкового контролю, приблизну тематику наукових робіт, тощо
Keywords: світогосподарські зв'язки; зовнішня торгівля України; практична робота; план семінарського заняття; інвестиційне співробітництво; трудова міграція; експорт України; тематика контрольних робіт; методичні рекомендації