Вступ до спеціальності : робоча програма, методичні рекомендації до семінарських занять, самостійної та індивідуальної роботи для студентів освітньої програми «Міжнародні відносини та регіональні студії», спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» - Парфіненко, Анатолій Юрійович; Панова, Ірина Олексіївна; Parfinenko, Anatolii Yuriiovych; Panova, Iryna Oleksiivna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до семінарських занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання науково-дослідних (індивідуальних) завдань, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для здобувачів вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

The publication contains the program of the discipline, methodical materials for seminars, organizational and methodical recommendations for independent work of higher education students and knowledge control, methodical recommendations for writing research (individual) work, theoretical questions for preparation for the test. The methodical recommendations are designed for higher education students specialty 291 «International Relations, Public Communications and Regional Studies».
Introduction to the specialty : work program, methodical recommendations for seminars, independent and individual work for students of the educational program «International Relations and Regional Studies», specialty 291 «International Relations, Public Communications and Regional Studies»
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES; міжнародні відносини; глобалізація; регіоналізація; глобальні проблеми сучасності; політична карта світу; international relations; globalization; regionalization; problems of the present; political map of the world