Андрей Владимирович Желеховский - Ульянов, Владимир Владимирович; Ульяно, Володимир Володимирович (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2003)
Книга присвячується 120-річчю від дня народження професора Андрія Володимировича Желеховського - великого вченого, чудового довоєнного декана фізико-математичного факультету та завідувача кафедри експериментальної фізики Харківського університету, голови Всеукраїнської асоціації фізиків, талановитої та порядної людини з трагічною долею. Вона продовжує серію розповідей про вчених-фізиків, яка присвячена 200-річчю Харківського університету та фізичного факультету. В електронну версію включено додаток "Фантасмагорія".
Андрій Володимирович Желеховський
К 200-летию Харьковского университета
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; NATURAL SCIENCES::Physics; Желеховский Андрей Владимирович (1882-1943); Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина; Желеховський Андрій Володимирович (1882-1943); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна