"Харківські читання". Центральна наукова бібліотека. 30 березня 1977 року : фото - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; «Харківські читання» (1977); 30 березня 1977 року; Харківський університет; історія Харківського університету; Центральна наукова бібліотека Харківського державного університету