Вступив до ладу діючих новий гуртожиток на майдані Дзержинського [1955] - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Вид-ва Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1955)
Кімната № 121 в новому гуртожитку, де мешкають студенти V курсу фізико-математичного факультету.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; фізико-математичний факультет; Кузін В., фото; гуртожиток на майдані Дзержинського; гуртожитки Харківського університету; майдан Дзержинського