Анатомія рослин : комплекс навчально-методичних матеріалів з курсу для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів заочної (дистанційної) форми навчання [Електронний ресурс] - Авксентьєва, Ольга Олександрівна; Юхно, Юлія Юріївна; Avksentieva, Olha; Yuhno, Yuliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У навчально-методичному посібнику подається структура курсу, анотований зміст лекційного матеріалу, теми лабораторного практикуму, основна та додаткова література, контрольні питання з курсу, протоколи лабораторних (практичних) занять, тестові завдання для самоконтролю знань з курсу, принципи оцінювання успішності студентів, словник основних термінів з курсу, додатки, де наведені деякі відомості з основ мікротехніки. Для студентів закладів вищої освіти, що вивчають курс «Структурна ботаніка: Анатомія рослин».

The teaching and methodological manual provides the course structure, annotated content of the lecture material, laboratory practical topics, main and additional literature, control questions from the course, protocols of laboratory (practical) classes, test tasks for self-control of knowledge from the course, principles of assessing student success, a dictionary of basic terms from the course, appendices, which provide some information on the basics of microscopic techniques. For students of higher education institutions studying the course «Structural botany: plant anatomy».
Structural botany: plant anatomy : the complex of educational and methodological materials for the course for students of the School of Biology in the correspondence (distance) form of study
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; NATURAL SCIENCES::Biology::Organism biology::Plant physiology; FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Plant production; анатомія рослин; структурна ботаніка; протоколи лабораторних (практичних) занять; тестові завдання з самоконтролю; plant anatomy; structural botany; laboratory (practical) lesson protocols; self-test tasks