Особливості зовнішньої торгівлі товарами Дніпропетровської області - Макогон, І.М. (My University, 2014)
Економічні досягнення будь-якої країни світу базуються саме на зовнішній торгівлі. Входження України до європейського економічного простору, її участь у Світовій організації торгівлі є важливим фактором досягнення високого рівня розвитку економіки держави.
Регіон - 2014: суспільно-географічні аспекти: матеріали міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих науковців (м. Харків, 3 – 4 квітня 2014 р. / Гол. ред. колегії Л.М. Нємець. – Х.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2014
Keywords: торгівля; зовнішня торгівля