Кваліфікаційна робота бакалавра: методичні рекомендації до виконання для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Міжнародні економічні відносини». - 6-те вид., перероб. і доп. - Григорова-Беренда, Лариса Іванівна; Казакова, Надія Артурівна; Касьян, Світлана Анатоліївна; Непрядкіна, Наталія Василівна; Ханова, Олена В’ячеславівна; Grygorova-Berenda, Larisa I.; Kazakova, Nadija A.; Kasyan, Svitlana A.; Nepriadkina, Natalia V.; Khanova, Olena V. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Видання містить рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Міжнародні економічні відносини», а саме: вимоги та пояснення щодо структури кваліфікаційної роботи, змісту окремих розділів, оформлення роботи в цілому та її складових, порядку рецензування роботи, допуску до захисту та захисту випускних кваліфікаційних робіт.

The publication provides recommendations for the completion of qualification works for students of the first (bachelor's) level of higher education in the educational program "International Economic Relations" It includes requirements and explanations regarding the structure of the qualification work, the content of individual sections, the formatting of the work as a whole and its components, the procedure for reviewing the work, admission to defense, and the defense of final qualification works.
Bachelor's qualification work: methodological guidelines for students of the first (bachelor's) level of higher education in the educational and professional program "International Economic Relations". - 6th ed/, revised and supplemented.
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES; кваліфікаційна робота; методичні рекомендації; зміст розділів; структура роботи; оформлення роботи; зразок оформлення; вимоги до оформлення; вступ; висновки кваліфікаційної роботи; бакалаврська робота; дипломна робота; список джерел; оформлення тексту; оформлення таблиць; оформлення графічних матеріалів; посилання на джерела; основна частина роботи; мета роботи; завдання кваліфікаційної роботи; допуск до захисту; попередній захист; запозичення; міжнародні економічні відносини; економічне дослідження; економічна інтеграція; економічне співробітництво; світова економіка; результати дослідження; предмет дослідження; оригінальна робота; qualification work; methodological guidelines; content of sections; structure of the work; formatting of the work; sample formatting; formatting requirements; introduction; conclusions of the qualification work; bachelor's thesis; diploma work; list of sources; text formatting; table formatting; graphic material formatting; references; main part of the work; purpose of the work; tasks of the qualification work; admission to defense; preliminary defense; plagiarism; international economic relations; economic research; economic integration; economic cooperation; world economy; research results; research subject; original work