Шляхи підвищення прибутку підприємства - Зотов, Артем Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Ефективна підприємницька діяльність вимагає достатнього рівня прибутку та його стабільного зростання. Кожен підприємець зосереджується на збільшенні отриманого прибутку та показниках прибутковості, оскільки саме вони визначають можливість подальшого розвитку компанії. Тому тема шляхів підвищення прибутку є надзвичайно актуальною, оскільки вона визначає перспективи розвитку підприємства у майбутньому. Метою роботи є розробка шляхів підвищення прибутку підприємства. Відповідно до поставленої мети, необхідно буде вирішити такі завдання: з'ясувати сутність поняття прибутку підприємства; обґрунтувати фактори впливу на прибутковість підприємства; визначити значення прибутку для сучасної підприємницької структури; надати характеристику ТОВ «Щедро» та особливостей його розвитку; проаналізувати доходи та витрати підприємства ТОВ «Щедро»; провести аналіз прибутку ТОВ «Щедро»; розробити шляхи підвищення прибутку ТОВ «Щедро». Об’єктом дослідження є прибуток підприємства ТОВ «Щедро». Предметом дослідження є шляхи, заходи, інструменти підвищення прибутку на підприємстві ТОВ "Щедро".
Ways to Increase Company Profits
Керівник роботи: Портна Оксана Валентинівна, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; прибутковість підприємства; profitability of the enterprise; рентабельність; profitability; прибуток; profit