Ректори Харківського університету (1805 - 2014) - Прокопова, Валентина Денисівна; Ставинська, Рахіль Абрамівна; Швалб, Михайло Григорович; Зайцев, Борис Петрович; Куделко, Сергій Михайлович; Посохов, Сергій Іванович; Глибицька, Світлана Борисівна; Полякова, Юліана Юріївна (My University, 2015)
Ця робота є переробленим и доповненим виданням «Біобібліографічного словника учених Харківського університету. Т. 1. Ректори (1805—1919, 1933—1995)», що вийшов 1995 року. Вона містить також персоналії керівників інститутів, які з’явилися після реорганізації університету в 1920—1933 рр., та ректорів останнього часу.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; історія вищої освіти; Харківський університет