Сенсорний розвиток дітей раннього віку засобами дидактичних ігор - Гаркуша, Яків Геннадійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати та експериментально перевірити ефективність дидактичних ігор як засобу сенсорного розвитку дітей раннього віку в умовах закладу дошкільної освіти.

Purpose of research: to theoretically substantiate and experimentally verify the effectiveness of didactic games as a means of sensory development of young children in a preschool educational institution.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; сенсорний розвиток; діти раннього віку; дидактичні ігри; пізнавальна активність; ігрова діяльність; розвиток органів чуття; sensory development; young children; didactic games; cognitive activity; play activity; development of sense organs