Глобальна безпека та міжнародні конфлікти : методичні рекомендації до виконання курсових робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю С3 «Міжнародні відносини» [Електронне видання] - Лиман, Сергій Іванович; Lyman, Serhii Ivanovich (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Видання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту курсової роботи з дисципліни «Глобальна безпека та міжнародні конфлікти» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності С3 «Міжнародні відносини». Висвітлено процедуру вибору теми, особливості роботи з науковою літературою, оформлення курсової роботи, порядок та послідовність її захисту, шляхи подальшого підвищення якості її виконання. Наведено приклади оформлення структурних елементів курсової роботи.

The publication contains the basic requirements for writing, designing and defending a coursework in the discipline «Global Security and International Conflicts» for applicants for the second (master's) level of higher education in the specialty C3 «International Relations». The procedure for choosing a topic, the features of working with scientific literature, the design of the coursework, the order and sequence of its defense, and ways to further improve the quality of its execution are highlighted. Examples of the design of structural elements of the coursework are given.
Global security and international conflicts : methodological recommendations for completing coursework (for applicants for the second (master's) level of higher education in the specialty C3 "International Relations") [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science::Peace and conflict research; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; глобальна безпека; міжнародні конфлікти; міжнародні відносини; міжнародні організації; військова сила; врегулювання конфліктів; global security; international conflicts; international relations; international organizations; military force; conflict resolution