Розвиток системи надання електронних послуг в Україні - Кременчуцька, Софія Віталіївна; Kremenchutska, Sofiia Vitaliivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У роботі досліджено теоретичні основи та практичні аспекти надання електронних послуг в Україні. Розглянуто поняття електронного урядування, еволюцію інституту електронних послуг та міжнародний досвід їх впровадження. Проаналізовано сучасний стан надання електронних послуг в Україні на прикладі порталу та мобільного застосунку дія, системи електронної взаємодії «Трембіта» та системи електронних закупівель «Прозорро». Визначено проблеми та перспективи розвитку електронних сервісів, запропоновано шляхи підвищення ефективності та впровадження новітніх технологій для покращення якості надання послуг громадянам.
Development of the system of providing electronic services in Ukraine
Науковий керівник: Коротич Олена Борисівна, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та державної служби
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; електронні послуги; електронне урядування; громадські сервіси; "Прозорро"; "Трембіта"; ЗПУА-23