“Памяти невынутый осколок”. Мельницька Інна Володимирівна (1925–2021), харківська поетеса, прозаїк, перекладач, педагог [віртуальна виставка] - Харьківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека; Байрамова, Каріна Іванівна; Полякова, Юліана Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2021)
У ЦНБ зберігаються листи часів війни з архіву Інни Володимирівни Мельницької.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Мельницька Інна Володимирівна; віртуальна виставка; Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна; Центральна наукова бібліотека