Основні мотиви збірки Гр. Тютюнника «Зав’язь» - Кудінова, Єлизавета Вікторівна; Kudinova, E. V. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
У магістерській роботі досліджено основні мотиви збірки «Зав’язь» (1966 р.) відомого українського письменника ХХ століття Григора Тютюнника.

The master's thesis explores the main motifs of the collection “Zavyaz” (1966) by the famous Ukrainian writer of the twentieth century Hryhor Tyutyunnyk.
The main motives of Hryhir Tiutiunnyk's collection "The Ovary"
Keywords: українська література ХХ століття; Григір Михайлович Тютюнник (1931-1980); мала проза; мотив; ліризм; Ukrainian literature of the twentieth century; Hryhir Tiutiunnyk (1931-1980); small prose; motif; lyricism; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature