Теорія імплікатур: класифікаційний аспект - Безугла, Л.Р. (Харків : ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2016)
Тези у збірці VIІ Міжнародного наукового форуму «Сучасна іноземна філологія: дослідницький потенціал» (Ч. І)
Keywords: імплікатура; інтендованість; конвенційність; конвенційні імплікатури; конверзаційні імплікатури