Удосконалення стратегії розвитку підприємства - Драч, Олег Романович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Стратегічне управління є важливим компонентом діяльності керівників комерційних компаній. Одним із аспектів розвитку стратегічного менеджменту є формулювання стратегій, що описують організацію функціонування компанії на цільовому ринку протягом середньо-та довгострокового періоду. Мета дослідження полягає розробці заходів з підвищення ефективності стратегічного менеджменту на основі використання технологій та методів сценарного аналізу. Об'єктом дослідження є процес реалізації стратегічного управління розробки корпоративних і конкурентних стратегій комерційних компаній. Предметом дослідження виступають організаційно-економічні відносини, що виникають у процесі реалізації стратегічного управління під час розробки корпоративної стратегії та бізнес-стратегій.
Improving the enterprise development strategy
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; стратегічне управління бізнесом; strategic business management; corporate strategy; корпоративна стратегія; бізнес стратегія; business strategy; менеджмент організацій; management of organizations