Етнографія у шкільній географії - Жемеров, О.О.; Болгова, С.В. (My University, 2011)
Методичний посібник містить два розділи, у першому подається система етнографічних знань у шкільній географії та розкривається сутність етнографії як науки та її значущість у курсі. У другому наводиться додатковий матеріал до курсу шкільної географії з використанням елементів етнографії. Методичний посібник розроблений як додаток до дипломної роботи магістра студенткою 5 курсу кафедри фізичної географії та картографії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна С.В. Болговою ( науковий керівник – кандидат географічних наук, професор О.О. Жемеров). Видання призначене для студентів–географів вищих навчальних закладів.