Современные технологии – современное обслуживание - Бабичева, Елена Григорьевна; Бабiчева, Oлена Григорiвна (Київ : ТОВ «НВП "Ідея"», 2005)
Компьютерные технологии – новая веха в истории обслуживания читателей. От того, насколько профессионально мы, библиотекари, сможем их внедрять и использовать, зависит результат их применения.

Комп'ютерні технології – нова віха історія обслуговування читачів. Від того, наскільки професійно ми, бібліотекарі, зможемо їх впроваджувати та використовувати, залежить результат їхнього застосування.
Сучасні технології – сучасне обслуговування
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; культура обслуживания читателей; библиотечный фонд; статус; традиция; автоматизация библиотечных процессов; библиотечная программа LiberMedia; электронный читательский формуляр; единая база читателей; сканер; штрихкод; книговыдача; электронный заказ документа; культура обслуговування читачів; бібліотечний фонд; традиція; автоматизація бібліотечних процесів; бібліотечна програма LiberMedia; електронний читацький формуляр; єдина база читачів; книговидача; електронне замовлення документа