Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств сфери послуг - Козярчук, Поліна Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи полягає в розробці та обґрунтуванні теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємств сфери послуг та їх адаптації до структурних викликів. Об'єктом дослідження є забезпечення конкурентоспроможності підприємств сфери послуг та їх адаптації до структурних викликів. Предметом дослідження виступає процес формування та забезпечення конкурентоспроможності підприємств сфери послуг та їх адаптація до структурних викликів.
Directions for increasing the competitiveness of service enterprises
Керівник наукової роботи: Пєнська Ірина Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; конкурентоспроможність підприємств сфери послуг; competitiveness of service enterprises; підприємства сфери послуг; enterprises of the service sector; технологічні інновації; technological innovations; конкурентне бізнес-оточення; competitive business environment