Мовленнєві акти погрози в сучасному англомовному діалогічному дискурсі: когнітивно-прагматичний аспект : автореферат дисертації - Пономаренко, Олена Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н Каразіна, 2019)
Дисертацію присвячено дослідженню мовленнєвих актів погрози в сучасному англомовному діалогічному дискурсі.
Keywords: гібридний мовленнєвий акт; директив; комісив; погроза; соціальний статус; стратегія; структурно-семантична модель