Обґрунтування стратегії розвитку суб’єкта підприємництва в умовах невизначеності - Фауст, Артем Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Досліджено процес обґрунтування та формування стратегії розвитку суб’єкта підприємництва в умовах невизначеності: розкрито суть розвитку суб’єкта підприємництва під час умов невизначеності; визначено особливості розвитку підприємництва в умовах воєнного стану в Україні; проаналізовано класифікації стратегій розвитку та визначено особливості їх формування; проведено аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства ТОВ «АВК КОНФЕКШІНЕРІ»; оцінено зовнішньоекономічну діяльність компанії; спрогнозовано показники діяльності ТОВ «АВК КОНФЕКШІНЕРІ»; складено стратегічний план розвитку для досліджуваного підприємства; розроблено алгоритм формування стратегії розвитку ТОВ «АВК КОНФЕКШІНЕРІ».

The process of substantiation and formation of the development strategy of an enterprise under conditions of uncertainty is studied: the essence of the development of an enterprise under conditions of uncertainty is revealed; the peculiarities of the development of entrepreneurship under martial law in Ukraine are determined; the classifications of development strategies are analyzed and the peculiarities of their formation are determined; the financial and economic activity of the enterprise LLC «AVK CONFECTIONERY» is analyzed; the foreign economic activity of the company is evaluated; the performance indicators of LLC «AVK CONFECTIONERY»
Justification of the development strategy of a business entity in conditions of uncertainty
Керівник: Шуміло Ольга Станіславівна, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; стратегія; розвиток; невизначеність; стратегія розвитку; управління; strategy; development; uncertainty; development strategy; management