Сталінські кадри. – 1951, 9 березня. – № 7 (656) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
В. о. відпов. редактора В. Будніков. Тир. 500.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Харківський університет; 9 березня 1951 року; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Харківський університет (сторінками періодичних видань); Мухіна В., бібліограф; Шевченко Т.Г.