Управління персоналом організації в сучасних умовах - Коваль, Вероніка Дмитрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне і практичне обґрунтування системи управління персоналом організації в сучасних умовах. Об’єктом кваліфікаційної роботи є процеси пов’язані з системою управління персоналом організації. Предметом кваліфікаційної роботи виступають механізми щодо управління персоналом ТОВ «Елегант».
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; моделі системи управління персоналом; ТОВ «Елегант»; управління працівниками, що працюють віддалено