Науково-виховні засади педагогічної діяльності : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня денної та заочної форм здобуття освіти спеціальності А1 «Освітні науки» [Електронний ресурс] - Васильєва, Марина Петрівна; Рубан, Наталія Павлівна; Vasylieva, Marynа; Ruban, Nataliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Науково-виховні засади професійної освіти» спрямовані на розвиток здатностей здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ініціювати, розробляти і реалізовувати комплексні виховні проєкти у сфері професійної освіти та дотичні до неї міждисциплінарні проєкти, лідерство під час їх реалізації. Видання рекомендовано здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (доктора філософії) всіх спеціальностей, а також може бути корисним науково-педагогічним працівникам.

Ethodical instructions for carrying out practical activities in the discipline “Scientific and educational principles of pedagogical activity” are aimed at the development of scientific knowledge of students of the third (educational-scientific) level of professional education Initiate, develop and implement complex top-line projects in the field of vocational education and related interdisciplinary projects, leadership during their implementation. This publication is recommended for students of the third (scientific-scientific) level of advanced education (Doctor of Philosophy) of all specialties, and also perhaps for background scientific-pedagogical practitioners.
Scientific and educational principles of pedagogical activity : methodological recommendations for practical classes for students of the third (educational and scientific) level of higher education (full-time and part-time forms of study) in the specialty A1 Educational sciences [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; освіта; виховні засади; здобувачі освіти; виховні проєкти; лідерство; education; superior plantings; educational lighting; superior projects; leadership